Direkte tv-udsendelse fra Struer i morgen

Dagbladet Holstebro-Struer d. 12 november 1986

Struer kommer direkte på fjernsyns-skærmen i morgen aften, når tvs aktualitets-afdeling sender medie-magasinet "Før deadline".
Den direkte udsendelse bliver sendt dels fra et studie i TV-byen i København, dels fra Dagbladets lokaler i Struer. I udsendelsen medvirker Struers borgmester, Niels Bergholt, Dagbladets chefredaktør Erik Møller og formanden for Danmarks Bløderforening, Terkel Andersen.
TV har tidligere haft "Før deadline" på programmet, og tanken med de direkte udsendelser er at kaste lys over emner, som generelt er oppe i tiden og i medierne. Studieværterne i København er Lone Kühlmann og Mogens Rubinstein, mens Poul Smidt i hver udsendelse er med i en reportagevogn ude i landet for at lave indslag.
Den første "Før deadline" kommer på skærmen i aften kl 22.05, og de øvrige programmer kommer i morgen aften samt på fredag, hvorefter man tager en ny omgang onsdag, torsdag og fredag i næste uge.
Når Poul Smidt sammen med det øvrige mandskab fra tvs reportagevogn rykker ind på Dagbladet i Struer i morgen, er det for at lave et direkte indslag om, hvor grænserne for privatlivets fred går. Poul Smidt oplyser, at med udgangspunkt i en aktuel avisartikel fra Dagbladet skal Erik Møller, Niels Bergholt og Terkel Andernsen diskutere om offentligheden - og i givet fald på hvilken måde - den skal inddrages i borgernes sygdom.  - Normalt er sygdom, seksualitet og selvmord beskyttet af privatlivets fred, men i de senere år er der sket en udvikling på dette område, siger Poul Smidt, og derfor vil han bl.a. søge at få et svar på, hvad disse emner vedkommer offentligheden.

Tilbage til oversigten