HIV-smittede Palle er ikke alene i verden

BT d. 11 oktober 1992

Du må få min Campingvogn!

Af Susanne Johansen

"Jeg synes altså, det er en svinsk behandling, de får. Som om de ikke var hårdt nok belastet i forvejen" siger Ibi Sørensen. Den 34-årige alenemor er rasende over behandlingen af den store gruppe blødere, som gennem deres medicin er blevet HIV-smittede. Og da hun i går i BT kunne læse om den nu 16-årige Palle, som for otte år siden blev smittet, og den ulykke der nu oven i alt det andet har ramt familien, så tog hun en hurtig beslutning. "Du må få min campingvogn, Palle" tilbyder Ibi.
Kaj Ravn - Palles far - bliver arbejdsløs på fredag. Firmaet han var ansat i, har standset betalingerne. "Så nu bliver vi nødt til at sælge vores campingvogn, som vi har været så glade for. Campingvognen gav os mulighed for at komme væk fra det hele" fortalte Palle til gårsdagens BT.
Mange positive
"Nej, det er da helt overvældende. Det er virkelig flot af hende" siger en rørt Palle Ravn til Ibi Sørensens tilbud. "Det varmer, at folk tænker på én. Den skal vi nok få hentet. En campingvogn har stor betydning for vores families fritidsliv."  Familien Ravn har fået mange positive reaktioner. Og som Kaj Ravn siger: "Det er sgu rørende." Selv den lokale afdeling af Socialdemokratiet synes at være vågnet op af dvalen. "De har lovet os at sætte skub i sagen," fortæller Palle glad. 
"Det er bare så grotesk, at de er havnet i den situation helt uden skyld," siger Ibi Sørensen, hvis campingvogn familien Ravn nu skal have afhentet i Ruds Vedby, hvor Ibi Sørensen bor med sine to døtre på 3 og 5 år. "Jeg sidder ret godt i det, og har en stor landejendom med 17 tønder land, grise, får og det hele. Så vi kan sagtens undvære den campingvogn" fortæller den glade giver.

 

Tilbage til oversigten