HIV-smittede Palle får hilsen fra Madonna

BT d. 14 oktober 1992.

Utroligt, hun tænker på mig
Af Jørgen Brønd

Struer: Palle Ravn blev både glad og overrasket, da BT i går kunne bringe ham en personlig hilsen fra Madonna. Den kun 16-årige HIV-smittede bløder fra Struer har nemlig Madonna på en fremtrædende plads blandt sine musikalske forbilleder.
"To Palle, Love Madonna" havde verdensstjernen skrevet til danske Palle Ravn.
"Jeg synes, det er utrolig flot, at en pige som Madonna, der har så travlt, tager sig tid til at skrive en hilsen til mig. Jeg synes i det hele taget, det er flot, at hun tager sig tid til at arbejde for HIV- og AIDS-syge" siger en glad Palle, som trods sin forfærdelige sygdom har et hav af fritidsinteresser, herunder musik. "Egentlig var det min søster, som gjorde mig interesseret i Madonna, fordi hun hele tiden spillede hendes plader meget højt. Især synes jeg godt om sangene fra "Who´s that girl" og "Like a prayer"
En tur i Parken
"Jeg fik desværre ikke set hendes ny video, "Erotica", i TV, men ud fra de avisbilleder jeg har set, må jeg sige, at det ser temmelig spændende ud," siger Palle, som nu ikke er blevet mindre interesseret i megastjernen, efter hun skrev en personlig hilsen til ham.
Ud over Madonna er det især Cliff Richard og Queen, der får plads på Palles pladespiller, når han da ellers er hjemme og har tid til at høre musik.
De næste par dage er det Palles absolut største interesse, fodbold, der beslaglægger hans tid. Han er nemlig på vej til Parken i København for at se Danmarks landskamp i aften. Og måske får Palle så elleve nye autografer at hænge ved siden af Madonnas. Nu er det nemlig hans største ønske at få landsholdets skriblerier med sig hjem til Struer.

Tilbage til oversigten